• Er staat wat te gebeuren...

    Aan de hoeveelheid berichten in de afgelopen dagen te zien, staat er wat te gebeuren. En we weten allemaal dat dat ook zo is. Ons eerste, tweede en A1 spelen hun eerste thuiswedstrijd in de zaalcompetitie van dit seizoen. Dan gaat het bij iedereen kriebelen. Worden het mooie wedstrijden, zijn we weer met velen op de tribune, gaan we weer met zijn allen lawaai maken en de teams naar de overwinning juichen, zal het na afloop in de kantine weer net zo gezellig zijn als in het verleden?

    Niet alleen spelers en staf bereiden zich voor op komende zaterdag. Achter de schermen wordt hard gewerkt om van deze eerste thuiswedstrijddag een succes te maken. De leagueploeg heeft afgesproken er ’s ochtends om half acht al te zijn. De zaal wordt weer sfeervol gemaakt met de bekende spandoeken, de jurytafel krijgt zijn vaste plek, de tribunes worden naar hun plaats gereden en alles moet gereed zijn voor het begin van de eerste oefenwedstrijd van die ochtend.

    De kassa is aangepast aan de nieuwe prijzen voor de toegangskaarten, de kassaploeg zal er op tijd zijn en de lijst met de namen van gasten die boven worden ontvangen, waaronder burgemeester Jan Hamming en zijn echtgenote, is gereed. Er is voldoende ingekocht voor de kantine en de broodjes hamburger kunnen bereid worden. De teams van de week (F-jes en kangoeroes) zijn ingelicht dat ze met de spelers van het eerste mogen oplopen en de gastvrouwen van het businessteam zorgen voor de ontvangst van de gasten, die voor de wedstrijd begint gaan luisteren naar het verhaal van de nieuwe kledingsponsor.

    Ook de mediacrew kan na alle voorbereidende technische werkzaamheden nu echt van start, met opnamen voor de livestream, commentaar voor de livestream, de aankondiging door de ladyspeaker, de filmpjes op het scherm in de zaal en de interviews na afloop van KZ 1-LDODK 1. Het is fantastisch wat iedereen uit de kast haalt om er een echte KZ-avond van te maken. Ik verheug me erop. Ik hoop op mooie uitslagen en ik hoop natuurlijk heel veel supporters te zien, die onze spelers aanmoedigen. Tot zaterdag!


    Corrie Noom