• Beste KZ’ers,

  De winter is in zicht en de eerste kersthits worden alweer op de radio gedraaid. Maar... er is ook goed nieuws: de Korfbal League staat weer op het punt van beginnen!

  Net als gedurende het gehele vorige seizoen worden de eerste wedstrijden helaas zonder publiek gespeeld. Maar gelukkig is er voor de nodige voorpret ook dit jaar weer de voorspel-app BillieBallie. Waar je op TV en op het internet inmiddels niet onder de opengegooide gokmarkt in Nederland uitkomt, daar is voorspellen in de korfbalsport nog een relatief onbeperkt fenomeen. Toch deden er vorig jaar al 1.500 deelnemers mee aan BillieBallie, waarvan een kleine 40 in de KZ-poule.


  Doe jij dit seizoen ook mee? Voor een goede start kan je nog eens het interview met de winnaar van vorig jaar teruglezen. Belangrijkste tip: vergeet niet elk weekend je voorspellingen in te vullen!

  Om mee te doen maak je een account aan op de website van BillieBallie en sluit je je via ‘Korfbal League’, ‘Groepen’ en ‘Aansluiten’ aan bij de groep ‘Voorspelkampioen KZ’ door middel van deze code: gZZkZdBheZuzDQe.

  Tot hopelijk snel weer langs de lijn,

  Lars Ankum, Commentator Livestream KZ / Thermo4U


  P.S. gebruik a.u.b. een herkenbare naam voor jouw account op BillieBallie, zodat de winnaar te herkennen is!