• Een terugblik op het geslaagde jeugdkamp

  Het jeugdkampeerweekend van 2024 zit erop! Wat een geweldig ‘broek-kamp’ hebben wij gehad: met maar liefst 93 kinderen hebben we een weekendje in Andijk doorgebracht!

  We willen alle sponsoren en ouders bedanken, die ons dit weekend gesteund, maar ook gebracht en gehaald hebben. En natuurlijk ook alle begeleiders, die weer mee waren, want zonder jullie allemaal waren we niet ver gekomen!

  Wij vonden het enorm leuk maar nu is het echt tijd om even uit te rusten. Wij gaan snel opzoek naar een fantastische nieuwe locatie voor volgend jaar. Bedankt allemaal!

  Het kamp heette natuurlijk niet voor niets ‘Broek-kamp’. Wij willen in het bijzonder Installatieburo Broekkamp bedanken voor de hoofdsponsoring van het kamp! Daarnaast een bedankje naar alle bedrijven die hebben gesponsord, te weten:

  . Dekker Bouw                      .  Staphorsius Onderdelen

  Volkerink Loodgieters       .  Break Down Sloopsupport

  Freekids Kinderopvang     .  Imago Printing

  Fieten & Roos-Issys Beveiligingstechniek

  Supportersvereniging Blauw-Zwart


  Tot slot zijn er ook nog een aantal persoonlijke sponsoren geweest: ook hartelijk dank aan Ed Held en Monique Held, Leonieke de Wildt, Lars van Ditshuizen, Christell Bart, Yvonne Groenewoud en Wendy/Paul Aafjes!

  Op naar volgend jaar en nog wat mooie foto's ter herinnering!!