• Een terugblik op een bijzondere dag...

 •  

  Want dat is natuurlijk niet overdreven! Bijzonder was het. Kampioen worden is al leuk, maar Kampioen van Nederland in jouw leeftijdscategorie, dat kunnen er maar weinig zeggen, toch?

  Op de website van Fiducia, dde korfbalclub uit Vleuten die dit jaar de organisatie voor haar rekening nam, vindt je een algemeen verslag, dat je hier even terug kunt lezen. Het was trouwens allemaal prima geregeld daar, complimenten voor de organisatie!

  Van de toernooidag zelf heeft de redactie zaterdag een soort 'verslag per uur' gemaakt met allerlei foto's, dat je elders op deze site vindt of via een klik hier

  Blijft over wat er gebeurde na afloop en daarvan vind je hieronder de foto's: nog een paar van de prijsuitreiking in Vleuten en vervolgens van de aankomst bij De Koog. Daar sprongen de kampioenen ook nog even weer in de sloot. De fotograaf was daar niet bij, dus geen plaatjes daarvan. Terug in het clubhuis was het na een kort toespraakje gedaan met de dag en tijd voor een beetje rust na de opwinding en daarom ging Gijs even gamen met zijn vader. Vroeg naar bed vermoedelijk niet, want daarvoor moest de opwinding van deze mooie dag nog even rustig wegebben.

  Volgend jaar weer?