• Duwatech is een jong bedrijf dat gericht is op het verduurzamen van bestaande woningen. Een speerpunt is daarbij de omschakeling van gas naar het nieuwe verwarmen met de warmtepomp. Het bedrijf biedt een totaalpakket van advies tot installatie en zorgt daarmee voor een complete oplossing om woningen van het gas af te halen. 

  Duwatech is het installatiebedrijf dat daarvoor alle kennis in huis heeft en is daarnaast gespecialiseerd in ventilatie, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren. 

  Koeling wordt met warme zomers in woningen steeds belangrijker. Duwatech biedt ook hier met de warmtepomp een oplossing voor. Maar ook airconditioningsystemen, die naast koelen ook kunnen verwarmen, installeert Duwatech.

  Duwatech werkt op het gebied van warmtepompen samen met de gerenommeerde merken Daikin en NIBE.  Daarnaast bieden zij de PVT-warmtepomp panelen van Triple Solar aan. Met deze panelen sla je twee vliegen in één klap. De zonnepanelen zetten zonlicht om in energie, de thermische wisselaar aan de achterkant van het paneel zorgt voor verwarming en warm water. 

  Duwatech is een nieuwerwets bedrijf met ouderwetse service!

  Aan de website www.duwatech.nl wordt hard gewerkt. 

  Om een indruk te krijgen van een aantal van de projecten en mogelijkheden zijn de Facebook- en Instagram pagina’s aan te bevelen. https://www.facebook.com/duwatech.nl

  Meer weten? Neem contact met ons op: 

  Telefoon (06) 102 381 32

  Mail info@duwatech.nl

  Pinkstraat 19, 1541 HC Koog aan de Zaan