• Update 08 januari: Wauw, er is al zo'n €1000,- gedoneerd, bedankt allemaal! Eind januari maakt de organisatie de balans op en ontvangen alle gulle gevers een leuke sleutelhanger van de wandelgroep.

  Wil je nog een donatie doen? Dat kan! In het bericht hieronder vind je alle informatie.

  Bericht 14 decemberToegegeven, nu het land in gespannen afwachting is van de aankondiging van nieuwe strenge maatregelen, wordt het bij KZ/Thermo4U ook een steeds grotere uitdaging om te bedenken wat wel kan en mag, hoe we de vereniging bij elkaar houden en ons hoofd boven water. Maar er is altijd ergens wel iemand die roept: kom op, blijf zwemmen, of watertrappelen desnoods!

  En dat positieve geluid kwam dit keer van onze wandelgroep. De dames knutselden een heleboel blauw-zwarte sleutelhangers en stelden voor deze weg te geven bij elke donatie aan de club. Een super goed idee!

  Eerder schreef het bestuur dat zomaar 'de hand ophouden' bij leden niet de voorkeur heeft, maar we gaan het toch doen. Vooral omdat we ook van leden horen dat zij de vereniging graag een extra steuntje in de rug geven. 

  Je kunt een donatie overmaken via de QR-code in dit bericht en zelf het bedrag kiezen. Echt alle kleine beetjes helpen, zie het als een kerstkadootje van jezelf aan je sportvereniging. 

  In ruil voor je donatie ontvang je een leuke sleutelhanger, mooi voor aan je sleutelbos, maar in de boom hangt 'ie misschien ook wel goed! 

  Lukt het scannen van de QR-code niet? Je kunt ook de webpagina gebruiken.