• We zijn trots op onze kampioenen! GEFELICITEERD! Hieronder vind je wat meer details...

 • KZ/Thermo4U F2 werd de jongste kampioen. In je eerste jaar meteen al kampioen worden, dat kunnen niet veel mensen zeggen!

  Natuurlijk wil je dan ook weten wie de sterren zijn: van links naar rechts zie je Luuk, Sem, Scarlet, Lexie, Sofie en Pim met daarachter de trainer Reinier. Zijn assistent Davey kon niet aanwezig zijn.

   

   

 • KZ/Thermo4U E3 konden we vorige week al feliciteren, want die waren er heel vroeg bij, maar je wilt natuurlijk nog wel weer even tegen de vrolijke gezichten van van Stef, Koen, Mason en Maaike en daaronder Fanny, Nikki, Liz en Elin op kijken  en dat allemaal van links naar rechts, boven en onder.

  En ook van deze ploeg nemen wij natuurlijk de stand in de competitie ook mee in beeld:

   

 • Een kersverse kampioen is onze E1 en daar zit nog wel even een verhaaltje aan vast. Aan de stand hieronder kun je zien, dat ze gelijk eindigden met Groen-Geel E1 n dat kwam doordat ons team vorige week in de onderlinge strijd net even een minder dagje had. Voor het eerst in deze competitie verloren we, krap met 7-8, maar toch. De eerste wedstrijd wonnen we destijds met 16-6 in Wormer, dus die apekooltjes uit Wormer hebben aardig bijgeleerd. Je behoeft echter alleen even goed naar de gemaakte goals te kijken en je weet hoe het zit.

  Hiernaast zie je de kampioenen met coach Michelle en supporter Robert Jan, plus natuurlijk de sterren zelf, te weten Eva, Birk, Gijs, Senna en Isa. Coach Lyan was met vakantie.

 • Ook KZ/Thermo4U C2 wist de titel binnen te slepen en daar was er een spannende strijd met Haarlem, zoals je hieronder in de stand kunt zien. En dit team valt in de sector Wedstrijdsport, dus zij moesten ook zorgen echt de Numero Uno te zijn, liefst in punten, maar anders op onderling resultaat. Ze deden het met dat puntje meer, goed zo!

  Op de foto hiernaast zie je flink meer spelers dan bij de andere platen, maar ja, tweer vakken, dan krijg je dat... Van links naar rechts en van boven naar beneden zie je Bart (de vader van Sem) en Frans (de vader van Jan) en verder Rianne, Jan, Misha, Finn, Sem, Yara, Finn, Mijs, Lynn en Jaydn. We missen het vrolijke smoeltje van Pax en trainer-coach Erik staat er ook niet op, maar die stond vast achter de camera.

 • Toppers, allemaal gefeliciteerd!!!