• De Topsport Commissie en Dennis Doves hebben de afgelopen tijd diverse gesprekken gevoerd over de huidige samenwerking en ook verkennende gesprekken over volgend jaar. Daaruit is voortgekomen dat Dennis ervoor heeft gekozen aan het einde van dit seizoen te stoppen als coach van het eerste team. De Topsport Commissie heeft bepaalde ideeën over volgend jaar en wil nieuw beleid maken. Daarom hebben we gezamenlijk besloten dat de aanstelling van een nieuwe (hoofd)trainer daarbij past. Over de invulling van die positie kunnen we nu nog niets mededelen.

    Wij zijn Dennis zeer erkentelijk voor zijn inzet de afgelopen twee jaar. Een eerste jaar samen met Remco Boer en dit jaar alleen, door het opstappen van Remco aan het begin van dit seizoen. Het is een zware taak om dit alleen te doen met daarnaast nog een baan en een gezin, zo ondervond ook Dennis zelf. We hebben Dennis ervaren als een bevlogen coach en als een zeer fijne persoonlijkheid, altijd positief en goed in de omgang.

    Zoals gezegd zal Dennis, geassisteerd door de trainers van het tweede team (Tim Bakker en Melinda Fennema) het seizoen afmaken en er alles aan doen om de play offs te bereiken!

    Namens de Topsport Commissie,
    Sander Boutsma

    Foto: Ronald Goedheer