• Dag 2 van het WK onder 17 in Eindhoven

    Dag twee is begonnen en we melden regelmatig de uitslagen. Alle wedstrijden zijn ook via livestream te volgen en je behoeft simpelweg alleen hier te klikken om op de pagina te komen, waar je de wedstrijden kunt aanklikken en zien (als ze al begonnen zijn natuurlijk...).

    Op dit moment speelt Nederland tegen Belgiƫ de halve finale, dus... kijken! En even ter verduidelijking: ons Oranje-team speelt in het blauw en de Rode Duivels in het wit, want ja, bij zoveel wedstrijden achter elkaar heb je wel af en toe een fris shirt nodig.

    Verder heeft de bondscoach natuurlijk een foutje gemaakt door Fiene en Koen niet in de basis te zetten, maar dat rekenen we later wel af, grrr! Ze zijn inmiddels ingevallen, Fiene met 36 en Koen met 52. Wedstrijd afgelopen, 25-11 gewonnen, op naar de finale!! Aanvang 16.00u.

    Ruben Kaandorp is weer de speaker en inmiddels zagen we, dat onze Tim Huijsman een van de scheidsrechters in dit toernooi is. Hij doet de wedstrijden samen met Myka Willemse.

    De finale werd geen herhaling van vorig jaar, toen Nederland verrassend werd geklopt met 22-24. Deze keer waren wij weer duidelijk sterker en sloten af op 25-16. Er komen nog wat foto's bij hieronder en we proberen ook wat videobeelden te plaatsen. Hartelijk dank voor al het camerawerk aan Cecilia en Remko!