• Alweer een kampioen, deze keer D4...!!

    Het was zaterdag druk met de kampioenen. Bij sommigen was het duidelijk, bij anderen spannend en bij D4 léék het vooraf spannend, maar toen ze eenmaal gingen spelen was dat gauw voorbij!

    Er moest namelijk eerst naar West-Friesland gereisd worden, Andijk om precies te zijn, waar de plaatselijke Sporting D1 de tegenstander was en die stonden aan het begin van de wedstrijd gelijk met ons team, allebei maar één keer verloren. Voor ons was dat in de allereerste wedstrijd, toen we bij en tegen Furore de korf niet konden vinden en met 5-1 verloren. Daarna volgden er echter regelmatig forse overwinningen, waaronder thuis tegen de concurrent uit Andijk, die we toen met liefst 15-1 versloegen, poehpoeh!

    Deze keer moest er gespeeld worden zonder de coaches Jeroen en Robert, die even andere dingen te doen hadden, maar kijk, dat maakte de ploeg geen bal uit, want er werd met liefst 16-5 gewonnen en dus is D4 de zeer terechte kampioen!!


    Op de foto hiernaast zie je van links naar rechts en dan beginnen we bovenaan: Bobbie, Jules, Helena en Iza, met daaronder Chloë, Scott en Romano en daar weer onder Teun en Jens. Coco was helaas afwezig en we konden zo gauw ook geen fotootje van haar in het archief vinden, want anders hadden we die er wel even bijgeplakt.

    Ook jullie hartelijk gefeliciteerd en ga vooral zo door!