• Update 16.18


  Het loopt super goed. Birk is erg op schot en bezorgt zijn tegenstander psychische probleempjes. Ruststand.... 5-2 voor D1...

  Update 16.10 uur

  Het is een paar minuten terug begonnen... • Update 16.02 u.

  De trouwe lezer dacht vast 'Waar blijven ze nou, maar de wedstrijd is pas net gestart, omdat de vorige - die om de 3e en 4e plaats - eerst verlenging kende en daarna nog strafworpen. De zenuwen namen wel gestaag toe bij de koters!

 •  

  Update van 15.07u.

  Het is net of we naar een aankondiging op League-niveau kijken, maar het gaat echt om niveau D1: finale om de landstitel tegen PKC... Het is nog even onduidelijk wat de uitslag van de wedstrijd tussen PKC en SKF was, maar PKC won, dat staat vast en omstreeks 15.40 gaat de finale beginnen.

  Wordt vervolgd dus!

 • Update 14.15 u.

  Zooooo, dat was even spannend!!! Bij rust een achterstand, 2-3, en dan uiteindelijk toch winnen met 4-3, poehpoeh!!! Daar zullen de supporters wel even van moeten bijkomen! De eerste foto kwam al binnen, maar ja, die kunnen we niet gebruiken, want helemaal onscherp van de zenuwen, heel erg trillende vingers...

  Drie keer gewonnen, dus straks in de grote finale tegen PKC of SKF, die dat op dit moment samen uitvechten.

  Even een kleine toelichting voor wie denkt 'Waarom niet eerst een kruisfinale, dat is toch eerlijker?'. Dat zit zo: het KNKV heeft al lang terug besloten, dat er een maximum aan speelminuten is voor tournooien op één dag en dat dat ook nog eens leeftijdsgebonden is. En bijgevolg vindt men, dat vier speelronden van telkens een half uur, met alle spanningen daarbij, voor kinderen van deze leeftijd echt wel het maximum is. Ze hebben er inmiddels drie achter de rug en de vierde is dus de finale en dan hebben ze deze dag, als ze alle wedstrijden meespeelden, op één dag iets meer dan twee complete competitiewedstrijden gespeeld. Logisch toch?

  Straks meer over wie de tegenstander wordt en de finale begint omstreeks 15.40u.

 • Update 13.39u.

  In de andere groep is de tweede rond ook afgerond en ook daar herhaalde zicht het patroon: SKF en PKC wonnen weer relatief makkelijk en ook zij gaan dus onderling beslissen wie er in de finale komt.

  Inmiddels is inze D1 bezig aan ronde 3 en het is daar bloedspannende: 3-2 achter bij rust...


  Update 12.51u.


  Ook in wedstrijd nr 2 wist KZ/Thermo4U D1 steeds aan de winnende hand te blijven Na een ruststand van 3-1 wist ons team Albatros uiteindelijk met 5-3 onder de duim te houden. Hoogste tijd voor een rustmomentje, zoals je op bijgaande foto ziet...

  Op het andere veld pakte Refleks flink uit tegen LDODK. Het werd daar 9-3 en dus gaan wij straks - aanvang 13.20 uur - met Refleks uitmaken wie er in de finale gaat spelen en wie straks om de derde plaats speelt.

  Inmiddels zijn de wedstrijden van de tweede ronde in poule B begonnen. Straks meer daarover! • Update 11.50 uur

  De eerste wedstrijd tegen LDODK was meteen succesvol. Bij rust was de stand 3-0 en dat liep zelfs op tot 6-0 toen de Friezen toch nog even dichterbij kwamen. Er werd afgesloten op 6-2 en dat is een prima begin!

  Tegelijkertijd speelde Refleks tegen Albatros en dat eindigde in 8-7 en volgens de toernooiregels betekent dat, dat wij om 12.10 uur in de tweede ronde Albatros ontmoeten en Refleks speelt dan tegen LDODK. Op die manier wordt altijd de spanning in het toernooi behouden.

  De uitslagen van poule B waren in de eerste ronde, dat PKC met 5-1 duidelijk te sterk was voor Fortuna, terwijl SKF het nog wat makkelijker leek te hebben tegen het uit Friesland afkomstige CSL. In de tweede ronde zijn gaan dus om 12.45 u SKF en Fortuna de strijd aan, terwijl op het andere veld CSL gaat proberen PKC een beentje te lichten.

 •  

  Eerste bericht 25 jun om 11.48 u.

  Er zijn even wat technische problemen, waardoor de informatie van de medewerkers ter plaatse wat traag verwerkt kan worden. Daar is aan geklust en dat gaat wat beter nu.

  Het begint altijd met het klaarmaken voor de wedstrijden en je plek inrichten. Dat lijkt aardig gelukt te zijn.