• D1 naar de strijd om het Nederlands Kampioenschap: de voorbereidingen...

  Update van 21 juni
  Inmiddels is bekend welke teams er allemaal meedoen komende zaterdag. Vanuit groep A plaatsten zich CSL en LDODK, vanuit groep C komen Refleks en Fortuna, vanuit groep D PKC en Albatros en wij dan met SKF uit groep B.

  Er is een grote kans op spannende wedstrijden, want net als bij ons waren in de groepen A en C de beide kandidaten ongeveer even sterk. Alleen PKC bleef ongeslagen en stond alleen aan kop. Zegt dat iets over komende zaterdag. Nou nee, echt helemaal niets!! Het kan alle kanten op. Onze D1 werd kampioen op basis van onderling resultaat en dat was ook zo met CSL/LDODK en bij Refleks/Fortuna was het nog iets ingewikkelder.

  Het wachten is nu op de komst van het wedstrijdprogramma voor zaterdag. Wordt vervolgd!


  Oorspronkelijk bericht van 16 juni

  Onze D1 heeft het prima gedaan: in het najaar plaatsten ze zich voor een van de vier kampioensgroepen en in het voorjaar werd, samen met concurrent SKF, al vrij snel afstand genomen van de teams van Dalto en MIA, zodat een plaats bij de titelstrijd zeker was. Er is nu nog één ronde te spelen, maar die is niet meer van belang voor de plaatsing: op zaterdag 25 juni doen we mee in Vleuten!

  Hiernaast zie je een fraaie foto van de sterren, met van links naar rechts op de knietjes Lois Klompmaker, Leanne Gruijs, Sem Rietel, Senna Wind en Isa Doves en daarboven Gijs Eijben, Levi Lembeck, Birk Kremers, Max Doeves en Dex Schoute met natuurlijk de trainers Robbert Molenaar en Wessel Verburg. Daar behoort - bij de namen van de trainers - ook nog bij Bart van Eekeren, maar die was wegens zorgen in de familie toevallig niet aanwezig bij het maken van deze plaat. En oh ja, de wisselspelers Laurie Meijer en Jesse van der Horst staan ook niet op de foto, want die waren even in hun eigen team bezig. Dat halen we later wel in.


  Kun je komen kijken bij Fiducia? Zeker, het is niet al te ver weg gelukkig, bij Utrecht in de buurt en er gaat een bus met de spelers naar toe en voor de simpele prijs van E. 5,oo kun je een plekje reserveren. Opgeven voor de bus kan via het volgende mailadres: busopgavenkd1@koogzaandijk.nl en dan graag bij dat mailtje, je naam en mobiele nummer meegeven.

  In de komende dagen gaan we de lezer wat meer vertellen over de tegenstanders en natuurlijk laten we ook weten hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet, zodra dat binnen is. Maar daarvoor wacht men eerst de wedstrijden van komende zaterdag af, want in de Hoofdklasse C en D is de strijd nog hevig!