• CRAFT X KZ X KORFBALSHOP: nieuwe kledinglijn

    Craft Sportswear is de nieuwe kledingleverancier van KZ/Thermo4U. Onze vereniging maakt op korte termijn de overstap naar de kledinglijn van het Zweedse sportmerk. Op zaterdag 19 november - bij de thuiswedstrijd tegen LDODK - draagt de selectie van KZ voor het eerst de nieuwe outfit: wedstrijdtenue, trainingspak en inschietshirt. 

    Craft heeft een lange ervaring (45 jaar) en historie in het maken van sportkleding voor world champions and everyday heroes. Dat betekent dat het merk sportkleding maakt voor de individuele sporter op het allerhoogste niveau. Craft is een internationaal sportmerk en is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf New Wave Group in Zweden. Vijf jaar geleden heeft Craft besloten om de teamsporten in te stappen. Door de jarenlange ervaring in sportkleding is het in staat om topclubs op het hoogste niveau te ondersteunen met de juiste producten.

    Op zondag 20 november gaat de webshop live via korfbalshop.nl. Daar is de hele kledinglijn te bestellen behalve het wedstrijdshirt. Het wedstrijdshirt wordt in januari geleverd en is voor alle senioren gratis. Jeugdspelers krijgen in januari een wedstrijdshirt en trainingspak via het Kledingfonds.

    Over het uitdelen van de kleding - ook het wedstrijdshirt voor senioren -informeren we jullie via de website. 

    We kijken uit naar een goede samenwerking en hopen op veel mooie wedstrijden in de nieuwe Craft Sportswear!