• Steun KZ als lid van de Club van 100

 • Waarom een Club van 100?
  KZ/Keukensale.com is een vereniging met ambities. We willen korfbal op het hoogste niveau blijven spelen. Om deze ambities waar te kunnen maken hebben we geld nodig. Daarom heeft het bestuur besloten een Club van 100 op te richten. Op deze manier proberen we geld in te zamelen om onze ambities na te streven en tegelijkertijd de contributies betaalbaar te houden.

  Wie kunnen lid worden?
  Alle personen en bedrijven die zich verbonden voelen met KZ/Keukensale.com. Het gaat dus bijvoorbeeld om huidige leden of donateurs van de vereniging, maar ook om opa’s, oma’s en ouders. Of bedrijven die geen advertentie of bord willen plaatsen. Het is niet mogelijk om met meerdere personen als één lid te worden ingeschreven. Vaker dan 1x lid worden van de Club is wel toegestaan.

  Wat kost het lidmaatschap?
  Het lidmaatschap van de Club van 100 kost € 100 per jaar. Deze bijdrage wordt in vier termijnen (september, november, januari en maart) van € 25 via automatische incasso met u verrekend.

  Waar wordt het geld aan besteed?
  1. Financiering van grote projecten zoals bijvoorbeeld de inmiddels gerealiseerde bouw van een sporthal.
  2. Financiering van topkorfbal binnen KZ/Keukensale.com bij zowel senioren als jeugd.

  Wat krijgt u ervoor terug?
  a. 1 passe-partout met gratis toegang tot alle thuiswedstrijden in de zaal en op het veld
  b. korting op een kaartje voor de zaalfinales in Ahoy-Rotterdam, indien KZ/Keukensale.com die finales bereikt
  c. 1x ontvangst in de VIP-ruimte bij een thuiswedstrijd van KZ/Keukensale.com 1, alsmede dan een gereserveerde plaats op de tribune bij die wedstrijd, dit alleen op specifieke uitnodiging
  d. Uitnodiging voor (kampioens)recepties of andere officiële gelegenheden

  Tijdsduur lidmaatschap?
  Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzegging kan uiterlijk 1 mei van elk jaar voor het volgend seizoen.

  Toetreden?
  Dat kan simpel door via een klik op hun naam een mailtje te sturen aan één van de drie beheerders van de Club van 100, te weten Guus van Dalen of John Kwast of Jan Willem Ekkes en zij zijn uiteraard bereikbaar voor extra informatie. Na ontvangst van uw mailtje nemen zij ook even contact met u op inzake wat details als adres en de bankrekening voor incasso.

  Welkom bij de Club van 100 !!