Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

- van vloggen naar bloggen -

05 jan. 2018 ‘Sanne zou jij het leuk vinden om ook een blog te gaan maken’? Dat stond er op mijn scherm en de eerste gedachte die door mijn hoofd ging was hoe dan, ik kan helemaal niet zo goed schrijven. De laatste keer dat ik les gehad heb in Nederlands en dan specifiek het onderdeel schrijven is alweer 5 jaar geleden, dat was in mijn laatste jaar op de middelbare school. En het ergste eigenlijk nog, dat ik er helemaal niet goed in was en mijn eindexamen met een ‘mooie’ 5,6 behaald heb. Op dat moment was je daar blij mee, je hebt het gehaald en hé een 5,6 dat is wel mooi een 6 afgerond, dikke prima! Toen ja, nu denk had ik maar iets meer opgelet of me best gedaan, nu heb ik wel een excuus als mijn zinsopbouw, woorden, leestekens of alinea’s niet goed in elkaar zitten.

Iets minder lang geleden ben ik begonnen met het filmen van wat wij allemaal als selectie doen, hoeveel we trainen, hoe we trainen en ook alles eromheen. Nog steeds vind ik het leuk en kijk ik met een lach naar mijzelf en de andere terug, wat voor domme maar ook slimme dingen we zeggen of doen. Je houdt letterlijk een spiegel voor dat was wel even de eerste weken confronterend, waar ik toen nog me druk kon maken over hoe ik eruit zag op beeld heb ik nu zoiets van ja maar in het echt zie ik er ook zo uit dus waarom niet ook op de vlog? Wekelijks kijken dus gemiddelde 1.600 mensen naar de vlog en daar ben ik stiekem wel een beetje trots op, ik ben natuurlijk ook super blij met mijn teamgenoten die het geen probleem vinden dat ik bij en naast de trainingen film en dat KZ mij dit wilden laten doen. Ik heb me draai gevonden in het filmen en heb nu in mijn agenda op zondag altijd een vaste afspraak om vier uur, de vlog moet online!

We zijn nu alweer bij weekvlog 20 en wat we allemaal gedaan hebben? Soms weet ik het niet meer en moet ik zelf echt goed de beelden terugkijken om er een verhaaltje bij te maken. Maandag was het 1 januari daar heb ik niet gefilmd, vond het niet echt nodig en het zou best eentonig worden als je om de seconde zou horen beste wensen, maar de gezelligheid bij zo’n nieuwjaarsreceptie dat maakt alles wel weer goed!

Dinsdag was de eerste trainingsdag van het nieuwe jaar en ken je dat? Een oliebollen training, zo’n training waar je onder de korf door schiet en eigenlijk niet vooruit komt. Ja dat was deze training ten top, ik was gesloopt en de rest volgens mij ook! Woensdag hadden we een leuke clinic dag, wij met de selectie (Hugo, Bas, Marjolijn, Sascha, Stijn H, Alwin & Esther) kregen de taak om de jeugdtopsportteams en clinic te geven, bestaande uit wat trainingsoefeningen en een mixtoernooi. Tussen de training en mixtoernooi kregen de kinderen een gezonde lunch een paar dames hadden hard gewerkt om deze lekkere lunch klaar te maken en dat was ze zeker gelukt, nogmaals bedankt! De dag ging zo voorbij en alle deelnemers hadden genoten en verlieten KZ met een glimlach, daar doe je het voor!

Donderdag was het weer een trainingsdag die we altijd even iets anders indelen, in de middag een kracht en korfbaltraining en ’s avonds doen we partij. Donderdag is nooit zo bijzonder maar een oliebollen training 2.0 dat was het zeker wel! Morgen spelen we tegen Avanti een thuiswedstrijd, die wedstrijden zijn altijd iets specialer eigen publiek en dan denk ik altijd wel heel even wat hebben we toch een mazzel met het complex, vrijwilligers en alle supporters die altijd weer komen kijken. We gaan voor de winst en vergeten jullie ook niet de afspraak op zondag 16:00 dan komt weekvlog 20 online!

Sanne

Laatste blogs

  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.