Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Lang geleden

31 okt. 2018 Zo dat is weer een tijdje geleden… In die tijd is mijn Nederlands nog steeds niet verbeterd (dus sorry ;)) maar ben ik wel verbeterd in andere dingen. Zoals Italiaans, mensen die mij kennen weten dat ik al een tijdje een cursus volg. Niet met veel succes maar het gaat om het eindresultaat. En ook revalideren daar word ik ook steeds beter in, heel veel mensen zeggen; ‘Revalideren kun je leren’ en dat is waar. Aan het begin vond ik trainen eerlijk gezegd niet heel leuk, wedstrijden, dat is wat ik wil. Maar nu vind ik zelfs trainingen leuk om te doen, zelfs rennen. Oké, niet altijd maar het is wel leuker dan een jaar geleden. Afgelopen zaterdag was de operatie 8 maanden geleden, tijd is toch snel gegaan. Dat heb je af en toe gewoon niet door, dat is ook maar beter ..

In die 8 maanden is veel gebeurd heb ik veel nagedacht. Wil ik wel terugkomen? ‘Ja’. Is dit leuk? ‘Nee’. Sta je er alleen voor? ‘Ja’. Ben ik zielig? ‘Nee’. Gaat het vanzelf? ‘Nee zeker niet’. Dat zijn een paar vragen die vaak door mijn hoofd gingen maar ik kon ze vaak snel zelf beantwoorden. Ik kan nu echt zeggen dat ik mijn fysiek fit voel maar mentaal vind ik het knap lastig. Iedereen weer zien korfballen en dat het begin van de korfballeague eraan komt, ruim over een week. Het was nooit een doel om op 10 november er te staan maar stiekem dacht ik er weleens over na hoe vet dat zou geweest zijn, maar het was nooit haalbaar. Mijn doel staat voor januari en dat doel ga ik halen!

Even iets anders, dit jaar gaan we natuurlijk weer op kamp. Ik ben daar druk mee bezig samen met Lyan en de kampcommissie. Nu willen wij wat extra dingen voor het kamp regelen maar dat kost natuurlijk geld. Mijn vraag is of u, de lezer misschien mee wilt denken over een manier hoe wij voor het kamp wat meer geld binnen kunnen krijgen? Alle ideeën zijn welkom en stuur je idee dan naar kamp.koogzaandijk@gmail.com zodat we er echt een heel ‘cool’ kamp van kunnen maken.

En nog iets anders. Dat stukje van Lisa, gelezen!? Prachtig! Het is niet makkelijk om onze sport te promoten, maar nu maak je het alleen maar meer belachelijk. Maar het stukje liet me wel denken aan een nummer; ‘Ja die LIES dat is een held ze is zo goed in schrijven, ja la la la la la la la la la la la la laa laaaa’

Laterssss
Sanne
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.