Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Aftellen is begonnen

23 dec. 2018 Voor mij is dat al een lang geleden begonnen, maar we tellen natuurlijk dit jaar 2018 af. Bijna zijn we er doorheen, een jaar gaat toch altijd zo snel. Voor je het weet is het december en hoor je alleen maar kerstliedjes op de radio en kijk je terug op het afgelopen jaar. Mijn jaar stond in het teken van revalideren, altijd heb ik dat op de eerste plek gezet ik wilde weer fit worden. Het was wel een jaar waar ik veel geleerd heb en waar ik toch met trots naar terugkijk, ik heb het toch maar gedaan. Nooit was het eigenlijk een keuze of ik terug wilden komen ja of nee, het was gewoon een JA! Heb ik halverwege gedacht om te gaan stoppen? Ja natuurlijk. Het is niet echt heel leuk geweest maar je moest het er beste van maken. Liefde heb ik wel opgebouwd voor krachttrainen, naja liefde wil ik niet helemaal zeggen meer een haat-liefde verhouding. Af en toe voel ik me wel een ‘personel trainer’ al die oefeningen die ik in een jaar geleerd en gedaan heb zitten in mijn geheugen gegrift. Ik kan je zo een uur aan oefenstof geven, dus als iemand na deze feestelijke dagen vol met lekker eten en drankjes denkt ik wil wel wat oefeningen voor in de sportschool, je weet me te vinden. ;)

Het aftellen is begonnen naar zaterdag 12 januari, dan zal ik mijn eerste minuten weer gaan maken. Vandaag zijn dat nog exact 19 dagen en dan is het zover, heel veel zin in en hier voor heb ik toch al die uren gemaakt bij de fysio. KZ voelt voor mij heel thuis maar de afgelopen weken nog meer, hoeveel vragen ik gekregen heb, met de vraag; ‘Wanneer ga je weer spelen?’ Als ik jullie vertelden dat het 12 januari zou zijn waren jullie allemaal enthousiast en kreeg ik veel te horen; ‘Ik ben er bij hoor’. Dat doet mij heel goed en wil jullie daar natuurlijk voor bedanken voor alle lieve opmerkingen en zie jullie graag dan! Maar bij deze is iedereen natuurlijk uitgenodigd om samen mijn eerste minuten te kunnen beleven. En natuurlijk ons tweede aan te moedigen naar de overwinning, want dat hebben we nodig. We zitten er steeds dichtbij en kunnen alle steun gebruiken net als het eerste. DVO moeten we winnen, om mee te blijven doen voor de play-off plekken en hoe leuk is het om dit jaar 2019 wel goed te gaan beginnen, ik zou geen beter begin kunnen wensen!

Geniet van de vrije dagen en van elkaar!
Ik wens iedereen hele fijne dagen en een gelukkig 2019

Liefs,
Sanne
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.