Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Met de tijd mee - de KZ/Hiltex Blogrubriek

27 nov. 2017 Hoewel korfbal door de buitenwereld als een ouderwetse sport wordt gezien weten wij als insiders wel beter; de sport alsmede bijbehorende zaken zoals de website zijn voortdurend in ontwikkeling. Wat betreft de website introduceert de KZ/Hiltex Mediacommissie iets nieuws: blogs.

Een blog, eigenlijk een afkorting van weblog, wordt door onze favoriete online-encyclopedie Wikipedia gedefinieerd als een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Blogs worden geïntroduceerd omdat wij het voor personen toegankelijker willen maken om een stuk op de website te plaatsen. De hoeveelheid aangeleverde content geschreven door derden, in de tijd van het papieren krantje nog groot, is de afgelopen jaren aanzienlijk verminderd. Door een aantal vaste schrijvers toegang tot de website te geven als blogger wordt het makkelijker om stukken aan te leveren, welke vervolgens door de redactie met één druk op de knop op de site kunnen worden geplaatst. Ook is het de bedoeling dat de vlogs, die nu reeds op ons Youtubekanaal verschijnen, in de vorm van een blog op de website komen.

De mediacommissie nodigt alle lezers van deze eerste blog uit om zelf ook te gaan bloggen. Blogs kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven: in de vorm van wedstrijdverslagen, maar ook persoonlijke columns of historische verhalen zijn mogelijk.

Ben je geïnspireerd geraakt? Mooi! Stuur ons een mail (redactie@koogzaandijk.nl) en je kan meteen beginnen!
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.