Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ / Thermo4U A3 – Sporting Badhoevedorp A1

07 okt. 2018
 
Niet gewonnen, toch kampioen!

Waarschijnlijk zijn het onze zenuwen, omdat we kampioen kunnen worden. Of iedere tegenstander speelt tegen ons hun beste wedstrijden, maar ook vandaag hadden wij het weer heel zwaar. Badhoevedorp was op volle oorlogssterkte naar ons afgereisd, om tijdens de wedstrijd met scherp te schieten.
 
Onze eerste aanval bestaat uit: Dionne Goossens, Eline Held, Dion Schmidt en David Noom. De verdediging uit: Kim Pronk, Luza Cordes, Thomas Wilms en Esper Piets.
 
Zoals gezegd was Badhoevedorp alert vandaag en schoten ze zuiver. De doelpunten bleven maar vallen en het lukte Badhoevedorp vandaag maar liefst 16 keer, een zeer respectabel aantal doelpunten.
 
Wij schoten niet met scherp: Dionne 3x, Esper 2x, Eline, Kim, David, Thomas en Dion allen 1x, scoorden vandaag. Maar met over de hele wedstrijd 95 pogingen en 10 doelpunten, dus 10% scoringspercentage, gaven wij niet thuis. Wel hebben we hard gewerkt, het lukte alleen niet zo heel goed. De kansen, die wij kregen danwel creëerden, vielen niet, zodat Badhoevedorp terecht met de overwinning naar huis ging.

Vorige week voorspelde ik al dat Haarlem A2 punten zou gaan pakken in de competitie en al de volgende wedstrijd lossen zij die belofte in. Zij wonnen met het kleinst mogelijke verschil van onze enig overgebleven concurrent Roda A1, zodat de A3 toch kampioen is geworden!
 
Op maandag 15 oktober om 19 uur spelen we onze laatste wedstrijd van dit veldseizoen tegen Roda A1 in Westzaan. Daar kunnen we iets rechtzetten en laten zien dat we de terechte kampioen zijn. Veel aanmoedigende toeschouwers zijn meer dan welkom!

Tot dan!

Eric
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.