Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ / Thermo4U A3 – Roda A1

07 okt. 2019
 
In de voorbespreking spreken we met z’n allen af, dat we niet doorwisselen, maar gewoon een halve wedstrijd op de bank blijven. Met die wetenschap beginnen we vandaag met in de aanval Kim Pronk, Jill Bleeker, David Noom en Olivier Goutbeek en in de verdediging Jessica Steutel, Isana Garcia Hooreman, Thomas Wilms en Julian Barou. Hidde Stammers zit de hele eerste helft op de bank.
 
Vandaag ontvangen wij op de laatste droge zaterdag van dit jaar, althans zo lijkt het, de buren uit Westzaan en spelen we tegen Roda A1 om de bovenste plaats in de poule. Regelmatig zijn wij deze tegenstanders tegengekomen in de afgelopen jaren en eigenlijk altijd in dezelfde samenstelling. Niet alleen de spelers, maar ook de begeleiders (en supporters) Die ervaring nemen ze ook mee in de wedstrijden die zij spelen en blijken mentaal en fysiek verder dan wij. Toch waren we zeker niet kansloos tegen de Westzaners; het was - voor ons - een dag van de gemiste kansen, eigenlijk. Teveel opgelegde kansen werden niet gemaakt en ook van afstand schoten wij niet goed. In de eerste helft heeft Roda het beste van het spel, vooral door de dames lopen zij uit naar 6-9.

In de tweede helft hebben wij het betere van het spel en weten tweemaal gelijk te komen, maar kunnen helaas niet doordrukken. Met nog een minuut te spelen, bij een stand van 12-13, krijgen wij een vrije worp, maar helaas gaat deze mis. Roda neemt deze overwinning mee naar de Torenstraat.

Uiteindelijk, als ik het goed heb bijgehouden, scoren de dames van Roda 11 van de 13 doelpunten en dat is buitengewoon goed. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar Roda; zij zijn nu al kampioen.

Om des keizers baard spelen wij volgende week in Purmerend - HEEL vroeg - nog tegen BEP; om 9.45 uur.

Tot dan!

Eric
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.