Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ / Thermo4U A3 – Groen Geel A3

22 sep. 2019
 
Voor de derde wedstrijd van deze competitie mogen we weer aantreden op ons vertrouwde complex, op het hoofdveld en op prime-time zelfs, ons eerste speelt namelijk uit in Dordrecht. Daarmee de bezoekersaantallen van onze wedstrijd meteen flink decimerend; dusdanig zelfs dat een Groen-Geel-familie ons stond aan te moedigen. ;-) Een ZKV’er in hart en nieren stond Groen-Geel te coachen, plus een Stormvogels-scheidsrechter, wiens dochter bij KZ speelt en zo gezamenlijk, wat maar weer het bewijs geleverd heeft dat korfbal enorm verbroedert!
 
Als aanval hebben we opgesteld: Kim Pronk, Jill Bleeker, David Noom en Ruben Kaandorp, die Thomas Wilms kwam vervangen en dat prima deed. Een beetje onwennig, omdat er in de A anders wordt gespeeld dan in de B. Verdedigend kwamen in het veld Jessica Steutel, Isana Garcia Hooreman, Julian Barou en Hidde Stammers; Sander Briefjes en Romy Simonides zitten, na hun eigen wedstrijd, die zij mooi wonnen van Helios, lekker uit te rusten op de bank, als wisselspelers.
 
De wedstrijd zelf kwam voor ons maar moeilijk op gang, we kwamen zelfs op achterstand! Na een aantal ( luidruchtige ) aanmoedigingen om vooral maar wakker te worden kwamen we eindelijk los. Groen-Geel heeft het deze competitie lastig in deze poule en ook wij hebben op voorhand het idee dat we zouden moeten kunnen winnen. In de breedtesport mogen meisjes als jongens spelen en andersom. Groen-Geel moet ook van die mogelijkheid gebruik maken, anders hebben ze geen compleet team. Maar liefst twee meiden spelen als jongen en dat maakt het in deze leeftijdscategorie er niet makkelijker op, voor Groen-Geel dan.
 
De einduitslag is uiteindelijk 17-7 geworden, dus weer een paar punten in de tas. Onze concurrent Roda blijft ook maar winnen, deze keer van BEP, dus de thuiswedstrijd tegen de Westzaners wordt cruciaal in deze poule. Volgende week spelen we tegen Groen Geel in Wormer en dan zullen ze gebrand zijn op revanche!

Tot dan!

Eric
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.