Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ / Hiltex A3 voor de laatste keer

27 jun. 2018
De laatste keer, want volgend seizoen gaan we door het leven als KZ / THERMO4U.
 
Bij één van de sponsors van KZ, te weten Pancho’s Cantina, werd ons seizoen afgesloten met het ( gebruikelijke ) teamuitje. Mexicaans eten in een gezellig restaurant, een leuk gezelschap en een goede stemming; wie wil dat nou niet? Iedereen is er; er zijn geen andere verplichtingen aangegaan en gelukkig ook geen blessures. ;-)
 
De vakopstelling is hetzelfde als altijd: Jesse, Dion, Dionne en Naomi vallen als eerste aan. Kim, Hidde, Thomas, Lara en Esper nemen de verdedigende stellingen in. Marjolijn en ik staan weer langs de kant...

Alle gekheid op een stokje: we openen de avond met een cadeautje van mijn kant, zie de foto onderaan. Het is een gebonden samenvatting van het seizoen plus een analyse van Marjolijn. Sigrid ( Kim’s moeder ) heeft de foto’s verzorgd. Een ieder uit het team is meteen druk met doorbladeren: sta ik wel goed op de foto?
 
We bespreken met z’n allen het seizoen: de laatste veldhelft iets te goede tegenstanders, maar eigenlijk veel meer geleerd dan in het eerste deel van het seizoen, toen we alles op het “gemakkie” wonnen.Wat we ook bespreken is het feit dat we het zo leuk gehad hebben, als team. We passen goed bij elkaar; ook al zitten er veel verschillende persoonlijkheden in dit team. We passen zo goed bij elkaar, dat we volgend jaar met z’n allen hetzelfde team willen vormen.
 
Ook de trainers/coaches Marjolijn en Eric zeggen toe om hetzelfde team volgend seizoen weer te begeleiden! We hebben er nu al weer zin in.
 
Namens het team bedankt Dion Marjolijn en mij met een flesje W. Marjolijn krijgt een mooie IJN en ik een HISKEY, die zeker goed gaat smaken!

Bedankt en tot volgend seizoen!

Eric
 
 
 
 
.
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.