Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ / Hiltex A3 – EKVA A2

05 jun. 2018
Op donderdag 31 mei stond de inhaalwedstrijd tegen de Eerste Korfbal Vereniging Almere, kortweg EKVA, op de rol; inhalen, omdat er blessures, examens en vakanties tussendoor kwamen. Vandaag hebben we Eline Held, Bas Boon en Sofie Hopman als invallers en reserve op de bank zitten. Aanvallend beginnen Hidde Stammers, Dion Schmidt, Naomi en Eline Held, verdedigend staan Esper Piets, Thomas Wilms, Kim Pronk en Lara Schmidt opgesteld.
 
Aanvallend komen we vandaag wat tekort, veel schoten zijn te zacht of missen richting, in de eerste helft scoren wij via Kim (vrije bal), een strafworp genomen door Hidde en vier afstandsschoten van respectievelijk Kim, Hidde, Dion en Esper, zodat de teller op 6 staat in de rust. EKVA heeft er echter ook 6 gemaakt en met 44 pogingen halen we een matig gemiddelde. Eline is inmiddels vervangen door Sofie.
 
De tweede helft begint slecht voor ons; EKVA begint vanuit elke hoek raak te schieten, dus na zes minuten onderweg staat het 6-10. Bas komt in het veld voor Thomas en wij missen een strafworp… EKVA raakt de onnodig weggegeven strafworpen wel en komt op 6-12. Kim maakt via een doorloper 7-13. En Eline komt het veld weer in voor haar zus Naomi. Daarnaast vervangt Thomas Hidde.
 
Weer missen wij een strafworp, voordat Sofie raak schiet 8-14. Esper ziet zijn poging van afstand er eindelijk invallen en na een strafworp voor EKVA staat het 9-15. Eline maakt de laatste van vandaag en de eindstand is 10-16. Een matige tweede helft van onze kant heeft EKVA in het zadel geholpen, de dingen die we goed deden in de eerste helft, bleken we vergeten in de tweede. Onnodige strafworpen (3) tegen en zelf onze strafworpen missen (2), maakt een verschil van 5.
 
Alleen de wedstrijd tegen de kampioen DKV Victoria wacht ons nog, voordat wij het seizoen kunnen afsluiten. Die wedstrijd is ook op donderdag. 14 juni om 20 uur om precies te zijn.

Groet
Eric
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.