Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Groen Geel A3 – KZ / Thermo4U A3

30 sep. 2019

Tussen de buien door stond onze wedstrijd op de planning in Wormer. Vorige week een mooie overwinning geboekt op dezelfde tegenstander, dus het gevaar van onderschatting ligt weer op de loer. In de verdediging beginnen Hidde Stammers, Julian Barou, Isana Garcia Hooreman en Jessica Steutel, terwijl de aanval wordt ingevuld door Olivier Goutbeek, David Noom, Kim Pronk en Jill Bleeker.Nick Uitvlugt is na zijn eigen wedstrijd naar Wormer geracet, om op de reservebank plaats te nemen. Hij komt er in de tweede helft in, als Jessica haar vinger kneust.
 
Groen Geel begint als eerste met scoren, maar gelukkig worden wij na 10 minuten warm en ronden veel van onze kansen scorend af. De eerste helft lopen we uit naar 3-10, dus gaat het goed. In tegenstelling tot vorige week zijn wij in de tweede helft wel scherp en breiden langzaam maar zeker onze voorsprong uit. Als Hidde in de laatste minuut van de wedstrijd zijn schot in de mand ziet verdwijnen, we van vak wisselen en de scheidsrechter affluit, staat het scorebord van de scheidsrechter op 6-21, maar dat lijkt mij niet mogelijk...
 
Hoe het ook zij: een goede overwinning, met duidelijke cijfers. We staan op de tweede plaats in de poule, omdat we onze eerste wedstrijd tegen Roda in Westzaan jammerlijk verloren met 11-8. De Rodianen hebben tot nu toe alles gewonnen, dus de wedstrijd van aankomende zaterdag wordt cruciaal voor ons, als we nog mee willen doen om de prijzen van de najaarscompetitie.
 
Bij winst komen we op hetzelfde aantal punten als Roda en zullen we onze laatste wedstrijd tegen BEP in Purmerend ook moeten winnen om kampioen te worden. Als Roda dan van Groen Geel wint, zijn we gezamenlijk kampioen. Onderling resultaat telt niet in deze klasse, maar stiekem willen we ( als we winnen ) wel met meer dan 3 doelpunten verschil winnen van Roda.

Zaterdag 5 Oktober om 14.30 uur thuis op het hoofdveld staat de wedstrijd gepland, dus komt ons allen aanmoedigen!

Tot dan!

Eric
 
 
.
 
 
.
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.