Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

EKVA A2 – KZ / Thermo4U A3

03 dec. 2018
Na een zeer geslaagde “generale” oefenpartij tegen ZKC A2, begon zaterdag 1-12-2018 het zaalseizoen voor de A3. In de oefenpartij 101 doelpogingen en maar liefst 25 doelpunten! 25% raak! Helemaal geweldig!
 
Dus met een goed gevoel gaan wij aan de competitie beginnen, Hoe anders loopt het vandaag; vandaag is een dag die we het best kunnen beschrijven als een PECH-dag. Het begint al met een ziekmelding, Luza Cordes is dusdanig ziek, dat ze lekker in haar bed blijft liggen. Gelukkig hadden we al een wissel geregeld in de persoon van Jessica Steutel, dus was er nog niet heel veel aan de hand. Als we uiteindelijk toch meer dan voldoende auto’s hebben en eigenlijk veel meer dan toegezegd, gaan we op weg.
 
Daar begint het tweede pech-gevalletje van vandaag: de mensen die achter mij rijden, krijgen de schrik van hun leven: de hele oprit bij de Gamma staat helemaal blauw van de rook. Bij mijn auto is het zogenaamde “thermostaat-huis” geknald, dus alle koelvloeistof spuit op de motor, met een rookwolk van jewelste tot gevolg. Ik kon nog net uitrijden tot de ESSO, waar mijn passagiers Esper, Thomas en Jessica kunnen overstappen bij Kim, zodat zij wel op tijd bij de wedstrijd zijn. Coachen zit er voor mij vandaag niet meer in; de ANWB heeft me prima weer op weg geholpen, zelfs de auto gerepareerd, maar op tijd in Almere komen, ging niet meer lukken.
 
Sanne was gelukkig wel ter plaatse om te coachen en zij vertelde mij dat we veel pech in de wedstrijd hadden, de doelpunten wilden niet vallen, niet uit de doorloopballen, niet uit strafworpen. De afronding liet dus te wensen over en uiteindelijk maakten wij maar 8 doelpunten.
 
Verdedigend waren we wel erg goed, EKVA kon ook maar 10x doel treffen, maar daarmee dus wel de winnaar.
 
Op naar de volgende wedstrijd!

gr
Eric
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.