Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Keek op de week - Corrie over de achterliggende dagen

06 mei 2019
 
Na twee min of meer vrije weken is er komend weekend weer een nagenoeg volledig wedstrijdprogramma. Als het zonnetje zich dan ook wil laten zien, wordt het een mooi sportweekend. Op de dinsdag daarna start het schoolkorfbal. Er is weer veel om naar uit te kijken.

Afgelopen weekend waren er maar drie wedstrijden. De A1 kreeg de buren op bezoek. Hoewel de eerste punten voor de tegenstander – Groen Geel A1 – waren, kwam die er daarna niet meer aan te pas. De A1 behaalde een mooie overwinning: 21-7. Het is wel dringen aan de top van deze poule. Drie ploegen hebben elk 12 punten en delen de tweede plaats met elkaar. DOS ’46 bezet de eerste plaats met 15 punten. In de komende twee wedstrijden ontmoeten onze A1-spelers hun directe concurrenten, TOP en DVO. Het vertrouwen is groot. Ze gaan voor de overwinning.

Ons eerste en tweede team waren minder gelukkig met hun spel. Beide verloren hun wedstrijd tegen DVO/Accountor. KZ/Thermo4U 1 verloor met 4 punten verschil: 17-21 en KZ/Thermo4U 2 met 3 punten: 12-15. Ons eerste gaf in de tweede helft een voorsprong van vier punten uit handen. Mogelijk beïnvloed door het matige weer – wind en kou – ging er te weinig dreiging uit van het spel van KZ. Komend weekend spelen ze tegen TOP/Solarcompleet in Sassenheim. Dan zal er uit een ander vaatje 'getopt' moeten worden.

Tussen de wedstrijden door werden er in de warmte van de kantine vier personen in het zonnetje gezet. Onno Bakker en Delano Braumuller kregen applaus en bloemen voor het behalen van de wereldtitel met Oranje onder 19, net als Dennis Doves, de assistent-coach van dit Oranjeteam. Ze hebben mooie prestaties neergezet.

Applaus en bloemen waren er ook voor Ria van Nooij vanwege haar benoeming tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Met een brede lach nam Ria ze in ontvangst. Om te bewijzen dat het allemaal echt was, had ze haar speldje opgedaan. We zijn trots op haar en hopen dat ze nog heel lang haar activiteiten voor onze vereniging zal voortzetten.
 
Corrie
 
 
.
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.