Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

En door... - door Monica Briefjes

20 sep. 2019
Vorige week schreef Corrie al over de start van de competitie. Slechts een ruime week later merk ik dat zelfs de voorbereidingen voor het zaalseizoen al starten.
 
Ook de eerste problemen doen zich voor. Last-minute bedankjes door ontevredenheid over de teamindelingen hebben geleid tot het moeten opheffen van de B4, waardoor de B3 met veel te veel spelers overblijft. Tegelijk is er in de A4 door opzeggingen ook krapte ontstaan. De A/B TC onderzoekt momenteel alle opties om deze situaties nog voor aanvang van het zaalseizoen te tackelen.

De scheidsrechterproblematiek duurt ook nog voort. Het blijft lastig om alle wedstrijden thuis van een scheidsrechter te voorzien. Dit jaar spelen ook veel seniorenteams - die scheidsrechters leveren - zelf op zaterdag, waardoor de spoeling nog dunner wordt.
 
Gelukkig ook een goed gesprek gevoerd met een nieuw lid, eigenlijk ouder van meerdere nieuwe leden, die met ons mee wil lopen om te lijken of zij hierin iets kan betekenen voor ons.

Komend weekend ook nog een ander groot sportspektakel in Zaanstad, de Dam-tot-Dam-loop. Vele KZ’ers zullen hieraan deelnemen, hetzij wandelend op zaterdag of hardlopend op zaterdagavond of zondag. Hierbij aan alle deelnemers aan dit prachtige evenement: veel succes en geniet!

Monica Briefjes

  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.