Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Bericht van het bestuur

23 mrt. 2020
Wat een onwerkelijke week. Geen trainingen en wedstrijden in de sporthal, geen bezoekers in de kantine, geen overleggen, geen fietsen bij de ingang, geen kinderen van de buitenschoolse opvang in de kantine. Dit heeft ongetwijfeld nog nooit iemand onder ons op deze schaal meegemaakt. Surrealistisch. Zelfs midden in een lange zomervakantie komt dit niet voor.

De toespraken van de minister-president en van de koning maken duidelijk dat we ons in een zeer ernstige situatie bevinden en dat we voorlopig niet van het corona-virus af zijn. Het heeft ons voorlopig in de greep. De maatregelen die zijn uitgevaardigd zijn bekend. Daarvan is het sluiten van de scholen heel ingrijpend, maar ook de sluiting van sportaccommodaties, restaurants, musea en evenementen raakt velen en zeker het verbod op het bezoeken van mensen die in een verpleeghuis verblijven. Wij van KZ/Thermo4U kunnen niet meer sporten, binnen noch buiten, geen teamgenoten en anderen meer ontmoeten en ons niet voorbereiden op de veldcompetitie en de geplande activiteiten en evenementen. Wanneer hier een einde aan komt, weten we niet.

Na de mededeling dat er in sporthal niet meer gesport mocht worden en er geen ontmoetingen meer mochten plaats vinden in de kantine en daarbuiten, heeft iedereen zich daaraan gehouden. Daar ben ik trots op. Ik ben ook trots op de wijze waarop we gecommuniceerd hebben en op de snelheid waarmee de redactie onder leiding van Piet Hein Havik alle nieuwe informatie op de site heeft gezet. Ook de meest recente actie – het vanuit de sporthal naar de buitenberging brengen van alle voor onze sport noodzakelijke materialen – was binnen een uur geregeld. Klasse.

De sporthal is nu een tijdelijke huisartsenpost voor personen van wie vermoed wordt dat ze door het coronavirus zijn besmet en door de huisarts hiernaartoe worden verwezen. Zolang de huisartsenpost daar is gevestigd, kunnen we niet in de sporthal terecht en voorlopig ook niet op het veld. We moeten wachten op nieuwe berichtgeving. Via de website houden we u op de hoogte.

Houd afstand van personen en vermijd ontmoetingen die niet noodzakelijk zijn. Dat maakt de kans op besmetting met het virus klein. Wie toch ziek wordt, wens ik veel sterkte.

Corrie Noom
 
 
.
 
.
  • Reacties

    U bent niet ingelogd met uw profiel en kunt daarom geen reactie plaatsen.