• Beste KZ’ers,

  De afgelopen weken is er (terecht) veel aandacht voor de naderende start van de Korfbal League. De selectie heeft afgelopen weekend haar eerste oefenwedstrijden gespeeld en zal komende zaterdagavond voor het eerst haar kunsten vertonen in de Koog. Zoals bekend gebeurd dit onder strikte coronavoorschriften en dus zonder fans. Uiteraard kan je thuis meekijken via Eyecons maar hierbij mis je, naast de gezelligheid, toch wat. Namelijk het (vooraf) discussiëren over de uitslag. Zal onze Koogse trots aan het langste eind trekken of vertrekken we met de staart tussen de benen?

  Helaas is ‘live’ inzetten zoals vroeger in de Sprong dit jaar niet mogelijk maar medeleaguevereniging DVO/Accountor uit Bennekom bedacht wel een alternatief: BillieBallie. Een website waarbij iedereen door een account aan te maken de zes leaguewedstrijden van de aankomende speelronde(s) kan voorspellen. Bij dit concept hebben alle twaalf deelnemende clubs aan de Korfbal League een rating gekregen gebaseerd op analyse van alle data (uitslagen) in de historie van de Korfbal League. Deze rating wijzigt ook weer door uitslagen gedurende de competitie en hoe onwaarschijnlijker de uitslag die je correct hebt voorspeld, hoe meer punten je verdient! Voor meer informatie kijk je op de website van DVO.

  Om de spanning rondom het kijken van de livestream te verhogen nodig ik alle leden, liefhebbers en fans van KZ daarom uit om mee te doen aan onze poule op Billieballie. Maak daarvoor een account aan op de website van BillieBallie en sluit je via ‘Korfbal League’, ‘Groepen’ en ‘Aansluiten’ aan bij de groep ‘Voorspelkampioen KZ’ door middel van deze code: gZZkZdBheZuzDQe.

  Kan jij de uitslagen beter voorspellen dan ik? De nummer 1 van de poule verdient een exclusief interview op deze website en natuurlijk een honourable mention bij de eerste livestream van het seizoen 2021-2022!

  Hartelijke groet,
  Lars Ankum
  Commentator Livestream KZ / Thermo4U

  Ps. gebruik a.u.b. een herkenbare naam voor jouw account op BillieBallie zodat de winnaar te herkennen is!