• Helaas hebben we weer te maken met nieuwe coronamaatregelen. Het doel van deze maatregelen is het aantal contactmomenten te verminderen om zo de kans op een coronabesmetting te verkleinen. Dit betekent het volgende voor trainingen en wedstrijden bij KZ:

  a.
  Zowel bij trainingen als wedstrijden is geen publiek toegestaan. Onder publiek vallen ook ouders die hun kind naar een training of wedstrijd brengen. Zij hebben geen toegang tot ons complex. Kinderen kunnen op trainingsdagen bij de hoofdingang van de topsporthal worden afgezet en ook weer worden opgehaald. Trainers zullen de jongste kinderen ophalen en na de training terugbrengen naar de voordeur.

  b.
  Van maandag t/m vrijdag is ons complex dus gesloten voor ouders en ander publiek. Alleen trainers en teams die trainen mogen naar binnen. Dit geldt niet alleen voor de sporthal zelf maar ook voor de hal voor de kantine en het gedeelte boven.  Het is niet toegestaan om vanuit de hal en/of boven via de ramen te kijken naar de trainingen of wedstrijden.

  c.
  Voor personen van 18 jaar en ouder is altijd een corona-toegangsbewijs (CTB) nodig om ons complex te betreden. Er wordt dagelijks gecontroleerd, dus zorg ervoor dat je de juiste zaken bij je hebt.

  d.
  De kantine is van maandag t/m vrijdag gesloten.

  e.
  Op zaterdag en zondag is de kantine geopend tot uiterlijk 19.30 uur (afhankelijk van het wedstrijdprogramma). Een vaste zitplaats is verplicht. Verzoek aan mensen die geen verplichtingen hebben op ons complex om thuis te blijven en niet voor de gezelligheid naar de kantine te komen. Doordat een vaste zitplaats verplicht is, is het aantal plaatsen beperkt. We willen dat die plaatsen beschikbaar zijn voor spelers, trainers en rij-ouders, zodat zij voor en na hun wedstrijd een consumptie kunnen nuttigen.

  f.
  Voor wedstrijden mogen per wedstrijd de volgende mensen in de sporthal aanwezig zijn:
  •    Maximaal 3 coaches/ begeleiders van de thuis- en uitploeg
  •    Maximaal 2 rij-ouders per bezoekend jeugdteam in de E- en F-leeftijd
  •    Maximaal 3 rij-ouders per bezoekend jeugdteam in de A-, B-, C- en D-leeftijd
  •    Noodzakelijke vrijwilligers, zoals scheidsrechters en personen achter de jurytafel.

  g.
  Na afloop van je training of wedstrijd verlaat je zo vlug mogelijk de zaal. Het is niet toegestaan om op de tribune plaats te nemen en te blijven hangen.

  h.
  Bij uitwedstrijden van de jeugdteams gaan we ervanuit, dat onze teams met zo min mogelijk auto’s richting tegenstander vertrekken. Kijk voor je vertrekt ook even op de website van de andere vereniging, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Hopelijk zijn deze maatregelen maar voor drie weken en kunnen we daarna allemaal weer genieten van wedstrijden in de sporthal.

  Verzoek aan iedereen om zich aan bovenstaande regels te houden en niet te discussiëren met onze vrijwilligers. Zij doen dit ook niet voor de lol maar om onze club te helpen.

  H
  et bestuur