• Behoorlijk prestaties van onze selectie bij PKC

    Net als vorig seizoen was onze selectie uitgenodigd voor het Theo Korporaal Korfbal Spektakel, een gezamenlijk toernooi over twee weekends van Fortuna en PKC. Vorige zaterdag werd de eerste ronde gespeeld in de PKC-hal en daar klopte 's middags zowel Fortuna 1 als Fortuna 2 de nieuwkomer in de Korfbal League, HKC uit Hardinxveld-Giessendam. De wedstrijd tussen de twee teams was spannend en werd op 21-20 door Fortuna 2 afgerond. Fortuna 1 had wat minder moeite en won met 26-19.

    Daarna kwam ons tweede binnen de lijnen en dat werd een spannende pot, die verdienstelijk gelijk eindigde, 22-22. Omdat er toch een winnaar moest komen was een 'Golden Goal-fase' ingelast en die werd door PKC 2 gewonnen. Het eerste leek bij rust al geklopt, 18-12 achter en daarna werd het zelfs 20-12. Kennelijk vond men dat te gek worden en vervolgens kwam PKC wat vast te zitten, zodat er tegen het einde toch weer een gelijkspel was, 25-25. Kevin benutte in de Golden Goal-fase een vrije worp en daarmee was het klaar, gewonnen!

    Zaterdag in Delft de tweede ronde, met om 13.30u KZ/Keukensale.com 2 tegen HKC 2 en 's avond om 19.30uur de grote finale van ons eerste tegen Fortuna.

    Wil je gaan kijken, dan kun je het beste via deze klik even kijken hoe je een kaartje kunt bestellen. En de wedstrijden worden als gebruikelijk allemaal ook weer via Eyecons uitgezonden.