• Brenda Eerdhuijzen is eigenaar van BE Your Office Support, zij is geboren in Amsterdam en opgegroeid in een dorpje vlakbij Hoorn en sinds 1996 woont zij in de Zaanstreek. Brenda stelt zich als volgt voor:

  Tot en met 2017 heb ik diverse support functies bekleed als secretaresse, managementassistente of personal assistente bij verschillende werkgevers, voornamelijk in de zakelijke dienstverlening. In 2018 wilde ik een andere uitdaging aangaan en hierdoor ontstond het plan om voor mezelf te beginnen. BE Your Office Support is ontstaan uit de wens het zelfstandig ondernemerschap te combineren met het vakgebied dat ik nog steeds met veel passie uitoefen. 

  Mijn opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor verschillende soorten ondersteuning. Ik ben beschikbaar voor interimopdrachten voor langere tijd als er sprake is van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of langdurige ziekte. Maar ook voor een beperkt aantal uur per week of per maand kan ik werkzaamheden uit handen nemen. Mijn werkzaamheden verricht ik op locatie of op afstand. U houdt focus op uw eigen werk en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt. U kunt hierbij denken aan: 

   

  agendabeheer/afspraken inplannen

  e-mail filteren en beantwoorden

  redigeren van teksten

  organisatie- en regelwerk, coördinatie van facilitaire diensten

  verzorgen van correspondentie en mailings

  notuleren van vergaderingen

  debiteuren nabellen

  gastvrouw beurzen, congressen en seminars

   

  Meer informatie is te vinden op mijn website: www.beyourofficesupport.nl

   

  Brenda Eerdhuijzen

  Telefoon: 06-51 26 32 10

  E-mail: brenda@beyourofficesupport.nl