• Christell en Aby Bart van Bart Natuursteen en Tim Bakker van KZ/Thermo4U tekenden onlangs een overeenkomst waarbij het bedrijf en de vereniging een samenwerking van drie jaar zijn aangegaan. 

  Bart Natuursteen uit Zaandijk is al meer dan 70 jaar een gerenommeerde leverancier van natuursteen voor bouw en interieur van o.a.: badkamers, trappen. open haarden, keukens en gevels. Naast bouw en interieur adviseert en levert het bedrijf ook graf- en urnenmonumenten. 

  Missie

  De missie van Bart Natuursteen is het leveren van producten van natuursteen die ambachtelijk én vakkundig worden vervaardigd, met een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam karakter. Zij willen vasthouden aan hun ambachtelijke vaardigheden en de plezierige manier van werken 

  Maatschappelijke betrokkenheid

  Als ondernemers vinden zij het belangrijk om iets terug te geven aan de samenleving waar zij onderdeel van uitmaken. Bart Natuursteen steunt naast KZ/Thermo4U o.a. Voetbal Vereniging Zaandijk en Stichting (Z)aan de Wandel, die jaarlijks een wandeltocht in de Zaanstreek organiseert waarbij de opbrengst naar het onderzoek van borstkanker gaat.

  KZ/Thermo4U is bijzonder verheugd dat Bart Natuursteen is toegetreden tot de Businessclub en ziet uit naar een vruchtbare samenwerking. 

  Bart Natuursteen

  Guisweg 43, 1544 AH Zaandijk

  +31(0)75 628 12 63

  www.bartnatuursteen.nl