Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

De culinaire fietstocht is terug! Schrijf je nu in!

  • Datum 12 okt. 2018
  • Tijd Van 18.00
  • Locatie Topsportcentrum De Koog
Er kwam goed nieuws binnen in de mailbox van de redactie: de culinaire fietstocht is terug van weggeweest! Op vrijdag 12 oktober is het weer tijd voor het smakelijkste evenement van het jaar. 

De culinaire fietstocht is het ideale moment om je clubgenoten beter te leren kennen. Deelnemers fietsen in tweetallen de Zaanstreek door om bij KZ-koks te eten. Koppels verzamelen in de kantine en krijgen daar te horen waar zij welkom zijn voor het voorgerecht. Ze ontmoeten hier nog een ander duo. Gezellig toch?! Na de eerste gang trekken de koppels een lootje met het adres voor het hoofdgerecht. Voor het toetje verzamelen fietsers en kokers zich in Topsportcentrum De Koog. Hier sluiten we de avond samen af! 

De organistatie zoekt kokers en deelnemers. Het aantal deelnemers moet uiteraard in verhouding zijn met het aantal kokers, dus we houden jullie via de website op de hoogte van de stand van zaken. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar Jolanda Steensma-Braakman. 

18.00: verzamelen in de kantine
Inschrijfgeld fietsers: €12.50 p.p. (contant betalen bij het verzamelen)
Vergoeding kokers: €40 (voor vier personen per gang)

Let op: De minimale leeftijd van deelnemers (fietsers en kokers) is 18 jaar.