• A1 plaatst zich voor de play-offs!!

    Vandaag moest A1 voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie naar Assen om daar AVO te verslaan. Als dat zou lukken bleven we definitief LDODK A1 voor op basis van het onderling resultaat, want bij ons wonnen we van ze en daar werd het gelijk en als je dan in de competitie gelijk eindigt is dat de regel.

    En winnen deden we in Assen, want A1 had er geen behoefte aan het extra-spannend te maken. We sloten af op 16-25 en dat is duidelijk genoeg. Tijd voor een vrolijke foto dus, zoals je hiernaast ziet met bovenaan van links naar rechts coach Michael, Stef, Mikai, Olivier, Mika en Famke en daarvoor assistent-coach Ingrid, Thomas, Isa, Jet, de helaas geblesseerde Rona, Noa en Maud.

    En nu verder op weg naar Ahoy, want dat is het uiteindelijke doel. Daarvoor moet dan wel eerst de 'Numero Uno' van de Hoofdklasse B verslagen worden en dat is PKC A1, dat slechts 1x verloor, maar dus niet onverslaanbaar is.

    De strijd gaat over twee of drie ronden en wie het eerst 2x gewonnen heeft speelt de finale in Ahoy. Ronde 1 is komende zaterdag om 15.30 u in Papendrecht en een week later komt PKC naar ons.

    Nader bericht over een bustrip naar Papendrecht volgt binnenkort.