Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Problemen met de livestream


Soms zit het mee en soms zit het tegen. Deze morgen wilde ik nog even iets nakijken over de zaterdag gespeelde wedstrijden in De Koog, dus schakelde ik rap naar de gele pijl 'Livestream KZ / Hiltex' op onze hoofdpagina. Dat lukte nog, maar toen ik daarna de wedstrijd van het 2e aanklikte begonnen de problemen. Na wat gefrutsel dacht ik 'Er klopt iets niet' en na nog wat gefrutsel besloot ik een mailtje aan raymond te sturen, want hij is altijd de stille kracht op de achtergrond bij dit soort technisch gedoe.

Raymond gaf eerst de technische aanwijzingen, maar toen ik nog wat doorvroeg kwam er een beschrijving van een giga-reeks aan problemen; het kon bijna niet door mijn dunne kabeltje heen! Het bleek dat er in de achterliggende twee weken van alles was misgegaan, waardoor Raymond heel wat uren bovenin dat hok, herstel, de technische studio van het Topsportcentrum had doorgebracht. Deels had ik hem daar ook wel zien zitten, tillend met computers en ander techneuten-gereedschap, maar toen dacht ik nog dat hij dat voor zijn plezier deed....

Uiteindelijk begaf zelfs de hele computer het en dat maakte het noodzakelijk, dat Raymond een beroep op zijn soortgenoten bij TOP deed om toch nog een livestream op poten te kunnen zetten. Die hielpen hem natuurlijk en zo zijn er toch nog de nodige beelden, maar het is deze keer alles bij elkaar niet optimaal. Zo ontbreken de eerste paar minuten en bij de wedstrijd van het 2e kun je beter niet blijven kijken naar de kennisgeving van de komende wedstrijden op 16 december. Schuif via de rode stip linksonder even daar naar 1 minuut 52 seconden en dan loopt nadien het beeld gewoon weer door.

Raymond, sterkte en wijsheid bij het oplossen en doorgaan, vooral doooorgaaaan!

PH