Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Nieuwe App Wedstrijdzaken en Vrijwilligerstaken

Vorig seizoen zijn we begonnen met het gebruik van de Sportlink App voor onze vrijwilligerstaken, naast het digitale wedstrijdformulier. Dit seizoen gaan we daar mee verder, maar de Sportlink-app is vernieuwd. Steeds meer sportbonden stappen over op deze app en daarom is besloten voor iedere sportbond een aparte app te maken, waardoor minder storingen ontstaan.

Deze nieuwe app is geen reguliere update, maar moet opnieuw gedownload worden uit de Appstore of Playstore.

De naam van onze app is KNKV Wedstrijdzaken. Op de app zal moeten worden ingelogd met het e-mailadres waarmee ook ingelogd is bij Sportlink (ook wel het e-mailadres waarmee u ingeschreven staat bij KZ). Er wordt dan om een wachtwoord gevraagd. Dit heeft u zelf vorig jaar aangemaakt bij het registreren van de sportlink app. Mocht u dit vergeten zijn kunt u klikken op wachtwoord vergeten. En zal er een e-mail worden verstuurd naar uw e-mailadres.

Op het moment dat u weer bent ingelogd op de KNKV-Wedstrijdzaken-app ziet alles er precies hetzelfde uit als bij Sportlink. Het is een kleine aanpassing maar voor de rest is alles hetzelfde.

Binnenkort ontvangt u van ons op dit mailadres ook de brief voor de inschrijving van de vrijwilligersdiensten en de regels omtrent vrijstellingen hiervoor.