Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Laatste oefenwedstrijden voor onze selectie tegen DOS'46

 
Vanavond spelen ons eerste en tweede de laatste oefenwedstrijden in voorbereiding op de start van wat komend seizoen de Cashback World Korfbal League heet. Volgende week gaat het 'om het echie', maar deze zaterdagavond zal de inzet er niet minder om zijn, omdat het voor beide teams simpel zo ligt, dat er geen tijd te verknoeien is. De bezigheden van ons nationale team bij het Europese kampioenschap hebben de voorbereidingen wat beïnvloed, maar dat is achter de rug. Vooruitkijken dus!
 
Over de tegenstander van vanavond, DOS'46 uit Nijeveen in Drenthe, was de Korfbal League-site zo attent vandaag een tekst te publiceren, die ons de moeite bespaart het apart te beschrijven. Je kunt het hier nalezen. Ze deden het goed op het veld en dat zal in de zaal niet anders zijn.
 
Wat onszelf betreft kunnen we vaststellen, dat voor ons eerste de veldcompetitie nogal wisselend verliep en dat resulteerde in een intern proces van verbetering. Tijdens het trainingsweekend in Antwerpen van vorige week maakte onze gewaardeerde tegenstander Boeckenberg daar kennis mee en de uitslagen liepen een beetje parallel met het drama van het Belgisch team bij de EK. De verschillen waren nogal groot, maar het was wel weer héééél gezellig na afloop.
 
Hoogste tijd dus om die verbeteringen vanavond ook in het Topsportcentrum de Koog tegen DOS'46 in de strijd te gooien. De tweede teams starten om 18.15 uur met als scheidsrechters Gerjan Visser en Rob Gerritsen. Om 20.00 uur is het tijd voor de hoofdschotel, waarbij de arbitrage in handen is van Remco Ontijt en zijn assistent voor deze keer is Ron Lanser.
 
Tot vanavond!!
 
 
 
.