Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Even 'geen programma-widgets op de homepage'...

 
Deze titel klinkt een beetje als 'computer-chinees' en dus leggen we het eerst even. De 'homepage' is de hoofdpagina van onze site en de 'widgets' zijn de vaste programmaatjes als 'Programma', 'Uitslagen' en 'Volgende wedstrijd'. Sommige daarvan worden door ons - de redactie -  met de hand ingevuld en andere, zoals 'Programma' en 'Uitslagen' komen rechtstreeks uit Zeist van de computers van het KNKV.
 
Nu weten we allemaal al een hele tijd, dat de Korfbal League - officieel nu wegens een nieuwe sponsordeal de Cashback World Korfbal League genoemd - begint vanaf vrijdag 9 november en wij hebben onze eerste thuiswedstrijden van KZ / Thermo4U 1 en 2 op zaterdag 10 november.
 
Echter, de Programmawidget meldt nog steeds voor komend weekend 'Geen wedstrijden' en dat is raar natuurlijk. Desgevraagd meldt de competitieleider dat later deze week het gehele programma wordt vrijgegeven en dat dit dan ook wel via de widgets zichtbaar wordt.
 
Voor nu kiezen we er dan maar even voor om die widgets helemaal weg te halen, want op één pagina in de ene widget melden 'Geen wedstrijden' en daaronder dan meteen wèl de wedstrijden van de nota bene belangrijkste competitie in de korfbalwereld te melden, dat schiet z'n doel voorbij.
 
Als de rest van het programma er ook is komen ze wel weer terug.
 
 
Red.